Suitsutamise lepapuru
• Maht: 10L
• Valmistatud lepapuust
• Kasutusjuhend: puista õhuke kiht lepapuru ahjupõhja plekile umbes 2dl/kg kohta. Lisades puru sisse 1-2 suhkrutükki annab see kalale ilusa kuldse värvi ning hea maitse. Suitsutage kalu 20-50 minutit sõltuvalt kuumusest ja kalade suurusest. Kalad on küpsed siis, kui liha luude küljest hõlpsasti lahti tuleb.
Mesquite külmsuitsu puru
• Mesquite on USA päritolu taim, mille puru annab suitsutamisel erilise suitsuse maitse
• Sobib eriti hästi lamabaliha, kalkuniliha ja kana suitsutamiseks
• Maht: 3L
• Tootekood: 290356
Külmsuitsupuru Hickory
Suitsutuspuru Hikkoripuu
Peenekoeline, ühtlane puru külmsuitsutamiseks.
• 3L
• Tootekood: 290357
• Mustang külmsuitsupuru PRO, lepp
• Mustang külmsuitsugeneraator